Birikim Koloji’nden Şiir Coşkusu

Kültür Sanat Yayın: 31 Ocak 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 31.01.2011 17:19:40
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu yıl 10. su gerçekleştirilen “GÖNÜL HARMANI ŞİİR AKŞAMI” öğrenci, öğretmen , veli, okul mezunları ve misafirlerden oluşan yoğun bir katılım  ile Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi Yeni Sahnede dinleyicileri ile buluştu.

Geçenin açılış konuşmasında Gönül Harmanı Şiir Akşamları 10. Durağına eriştiğini ifade eden Özel Bağcılar Birikim Koleji Müdürü Yusuf Şahin “Şiirin diliyle gönül tellerimiz arasında bir bağlantı kurmak için, gayelerinin kendilerini, geçmiş zamanı, şimdiki anı ve geleceği anlama çabası olduğunu, bir okulda kültür sanat eğitimi nasıl olmalıdır sorusuna verilecek cevabı biz Gönül Harmanı Şiir Akşamları ile veriyoruz” dedi.

Programa rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Birikim Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci telgraf gönderirken, programa Birikim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Haki, Birikim eski Genel Müdürü Cemal Yılmaz ve bir çok birikim eğitimcisi katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programa Şair Sedat Umran’da iştirak etti. Katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim edilen Şair Sedat Umran, sahnede eski yıllara ait bir şiir okudu. Orkestra eşliğinde ayrı bir renk bulan program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.