Usta Sanatçı Arasan Kırımoğlu Sanat Evinde

Kültür Sanat Yayın: 04 Şubat 2011 - Cuma - Güncelleme: 04.02.2011 15:12:40
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu olan Bakırköy’ün tanınmış sanatçılarından Mine Arasan kişisel sergisini Bakırköy’de bulunan Hülya Kırımoğlu Sanat Evinde açtı. Gravür, akrilik ve farklı çalışmalarının yer aldığı resim sergisini Hülya Kırımoğlu Sanat Evinde açan ulursal arası alanda tanınan ödüllü sanatçı Mine Arasan, sergisi ile ilgili yaptığı açıklamasında, Hülya Kırımoğlu’nun sanat alanında farklı bir yeri olduğunu ifade ederek “Hülya uzun yıllardır tanıdığım ve sevdiğim bir sanatçı dostumdur. Uzun bir aradan sonra Bakırköy’de kendi sanat evini açmış olması benim içinde ayrı bir sevinç kaynağıdır. Yılların verdiği deneyimlerimin ve zaman içinde açtığım sergilerimden oluşan eserlerin yer aldığı koleksiyon sergimi burada açmaya karar verdim. Ürettiğim tüm eserleri hem Bakırköylü sanatseverlerin hem de genel anlamda sanatseverlerin beğenisine sundum. Umarım ki bu tür etkinlikler Bakırköy’de daha sık sergilenir ve tüm sanatseverlerin beğenisine sunulur” dedi. Sanatçının 65 eserinin yer aldığı sergi 13 Şubat tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Hülya Kırımoğlu Sanat Evinde sanatseverlerin izlenimine açık kalacak.

Aşağı saksonya Eyaleti Parlamentosu Koleksiyonuna eseri kabul edilen sanatçı unvanını da taşıyan sanatçı Arasan, umarım Bakırköy sanatsal alanda adından daha sık söz ettirir cümlelerini de sözlerine ekledi. 

HABER VE FOTOĞRAFLAR ; Yılmaz BACACI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.