Bağcılar Engelliler Basketbol Takımından Seri Galibiyetler

Spor Yayın: 14 Şubat 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 14.02.2011 00:13:18
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Lig’de İstanbul’u temsil eden Bağcılar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezona seri galibiyetlerle başladı. İlk üç maçını kazanan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda hedef 1’inci Lig’e yükselmek…

Bağcılar Engelliler Gençlik Spor Kulübü Tekerlekli Sandalyeli Basketbol Takımı yeni sezona hızlı başladı. İlk maçında Eskişehir Engelliler Takımı’nı açık ara farkla 67-20 mağlup eden Bağcılar Engelliler takımı, ikinci maçında Çanakkale Engelliler Takımı’nı 58-45 ve son olarak da Kütahya Umut Engelliler Takımı’nı deplasmanda 50-26 yenmeyi başardı. İyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Takımın Koçu Erdinç Kılıç, hedeflerini tüm maçlarını kazanarak 1. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Takım kadrosunun 16 kişiden oluştuğunu belirten Kılıç, sporcuların 5 gün antreman yaparak maçlara hazırlandığını söyledi. Kılıç, Bağcılar’da ikamet eden engelli gençleri de takımlarına beklediklerini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.