Oyunda Baba Kız Çatışması

Kültür Sanat Yayın: 16 Nisan 2011 - Cumartesi - Güncelleme: 16.04.2011 01:33:37
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Şehir Tiyatroları’nın hazırladığı “Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum” adlı tiyatro oyunu Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Sezon boyunca birçok oyununu Küçükçekmece sahnesine taşıyan topluluk son oyunuyla da izleyicilerin beğenisini topladı.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi yeni bir tiyatro oyununa daha ev sahipliği yaptı.  İstanbul Şehir Tiyatroları’nın hazırladığı “Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum” adlı oyun, izleyicilerinin beğenisini topladı.

ARTİST OLMA HAYALİ

Neil Simon’un kaleme aldığı Bilge Koloğlu’nun çevirdiği oyun yönetmeni S. Bora Seçkin’in başarısı, oyuncularının performansı ve sahne düzenlemesiyle dikkat çekti. İki saat boyunca seyircisinin ilgisini üzerinde tutmayı başaran çalışmada anlatılan hikaye ise şöyle; Libby Tucker, 16 yıldır görmediği babasının yanına geldiğinde nasıl karşılanacağını bilmiyordur. Hollywood’da senaryo yazarı olan babası Herbert Tucker, onun sinema artisti olma hayaline yardım edecek midir? Soru işaretleriyle ve düş kırıklıklarıyla dolu bu oyun baba-kızın arasındaki çatışmayı aynı zamanda bağlılığı gözler önüne seriyor.

“Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum” oyununda baba rolünü deneyimli oyuncu Erhan Yazıcıoğlu üstlenirken, onun yanında Derya Çetinel ve Ezgim Kılınç rol aldı. Herkesin hayatı boyunca karşılaşabileceği olaylardan oluşan oyun izleyicisinde derin izler bıraktı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.