Sultangazi Belediyesinden Amatör Kulüplere Malzeme Desteği

Güncel Olaylar Yayın: 28 Nisan 2011 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2011 20:49:53
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sultangazi’deki amatör spor kulüpleri yöneticileri, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’la bir araya geldi. Başkan Altunay, amatör spor kulüplerini güçlendirmek için imkanlarımızı zorlamaya devam edeceğiz diyerek, bir spor kulübünün ihtiyaç duyduğu tüm malzemelerin yer aldığı hediye kolilerinin hazırlandığı müjdesini verdi. 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçedeki amatör spor kulüpleri yöneticileriyle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Belediye binasında yapılan toplantıya Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Sultangazi Spor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz ve Genel Sekreteri Ali Rıza Topçu, Zara Ekinli Spor Kulübü Başkanı Eyüp Bayrak, Onur Spor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz, Esentepe Spor Kulübü Başkanı Hayati Bor, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş ve Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız katıldı. Toplantıda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye olarak amatör spor kulüplerine malzeme desteği sunacaklarını söyledi.

MALZEMELER TÖRENLE VERİLECEK
Amatör kulüplerin altyapılarını sağlamaları açısından gerekli desteği sunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Altunay, “Amatör spor kulüplerimizin varlığı ülkemiz ve çocuklarımız için önem arz ediyor. Sağlıklı ve dinamik nesillerin yetişmesinde etken olan kulüplerimizi desteklerimiz her zaman olacaktır. Bu amaçla siz amatör kulüplerimize forma, top, eşofman gibi malzemelerin bulunduğu desteğimiz olacak. 30 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te etkinlik çadırımızda düzenleyeceğimiz törenle spor malzemelerini sizlere sunacağız. Sizlere maddi destek amacıyla Kent Ormanı’nda işletebileceğiniz bir büfe için de meclisten karar almayı düşünüyoruz. Ayrıca yeni salon ve tesisler yaparak altyapınızı güçlendirmenizi hedefliyoruz” dedi.  

“HER ZAMAN YANIMIZDASINIZ”

Sultangazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız, belediyenin yeni açacağı kültür hizmet binasında daha büyük bir spor salonuna kavuşacaklarını ve sporcu sayısını 200’den 500’e çıkaracaklarını hedeflediklerini söyledi. Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri de Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Amatör spor kulüpleri olarak sportif faaliyetlerle çocuklarımızın zamanlarını daha iyi değerlendirecekleri alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Her türlü sportif müsabakalarda Sultangazi Belediyesi ve sizlerin desteğini hissediyoruz. Bu anlamda spora sunduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.