Gülşen Delta FM’de

Magazin Yayın: 29 Mayıs 2011 - Pazar - Güncelleme: 29.05.2011 20:53:28
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Müzik sektörüne damga vuran isimlerden Gülşen, son single çalışması “Yeni Biri” ile Delta FM Live Performance da Umut Öztürk’ün konuğuydu. Dinleyicilerin Gülşen’e ilgisi büyüktü. Programa yurt içi ve yurt dışından telefonlar ve mesajlar yağdı. Güzel sanatçı yeni single çalışması hakkında Umut Öztürk’e şunları anlattı: “Son zamanlarda radyo programcıları piyasada çok fazla kaliteli müzik olmadığından yakınıyordu. Bende bu konuda “Yeni Biri” ile onların imdadına yetiştim. Daha önce çıkarmış olduğum albümlerden “Önsöz” anlaşılması daha güç konservatif bir albümdü. Ancak “Yeni Biri” herkese hitap edebilecek bir kalitede. Bu single’ı çıkarırken yaza yetişme gibi bir zaman kaygısı da gütmedim. Mevsimlik bir çalışma olmamasına gayret gösterdim. Albümümle oldukça iddialıyım. Çünkü duygularla yola çıkılıyor, duygular şarkıya dönüşüyor, profesyonel ellerde en güzel şekilde sunuluyor. Müzik yapmayı çok seviyorum kısacası müzik için doğmuşum.” dedi.

Eurovision şarkı yarışmasına katılmak istemediğini açık bir şekilde vurgulayan Gülşen, Yüksek Sadakat’a sahip çıkarak şunları söyledi: “Yüksek Sadakat oldukça kaliteli bir grup ve kendilerine haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. Evet, Eurovision’da amaç 1. olmak. Ancak şu unutulmamalıdır ki her ne kadar bu amaca ulaşılamamış olunsa da yine büyük emekler harcandı.” dedi. Aşka dair Umut Öztürk’e samimi itiraflarda bulunan Gülşen aşkın ömrünün ortalama 3 yıl olduğunu düşündüğünü söyleyerek bunun sebebini şu şekilde açıkladı: “ İnsan ilk zamanlarda görmek istediğini görüyor. Zamanla gerçek yüz tanınıyor. İki durum arasındaki fark ortaya çıkınca ister istemez duygularda değişiklikler ortaya çıkıyor.” dedi. 

Gülşen ayrıca Umut Öztürk’ün ses tonunu çok beğendiğini de vurguladı.Yeni projelerini de Delta FM dinleyicileriyle paylaşan başarılı isim Eylül sonu gibi yeni bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını ifade etti. Ancak bu albüm öncesinde “Yeni Biri” nin farklı bir versiyonunu dinleyicilerin beğenisine sunmayı arzuladığını da ekledi. Yeni Biri’ne Dj ler tarafından da büyük ilginin olduğunu dile getiren Gülşen birçok ünlü Dj’in bu esere remix yapmak için talepte bulunduğunu vurguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.