Galaya Büyük İlgi

Kültür Sanat Yayın: 05 Mart 2013 - Salı - Güncelleme: 05.03.2013 21:18:09
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Arjantinli yazar Roberto Cossa’nın yazdığı, Zafer Algöz’ün yönettiği oyunda Ayça Koyunoğlu, Şebnem Bilgeer, Berk Yaygın, Deniz Güzelmeriç, Deniz Özmen ve Çetin Kaya oyunculuk performanslarıyla göz doldurdu. Babaanne rolünü üstlenen Seksenler dizisinin manav Mustafa’sı Aşkın Şenol ise izleyicilerden büyük beğeni topladı.

GÜLÜNÇ BİR ÖYKÜ

Tiyatro Adam ekibinin sahneye koyduğu 2 perdelik oyunda doymak bilmeyen bir babaanne için nafile çözüm arayışları ve bir ailenin babaanne karşısındaki var olabilme öyküsü izleyiciyle keyifli bir anlatımla sunuluyor.

SKSM HARİKA BİR SALON

Oyunda, eve ekmek getirebilmek için günde 16 saat çalışan pazarcı bir babayı Deniz Güzelmeriç ile birlikte dönüşümlü olarak canlandıran Fatih Koyunoğlu, ikinci kez Küçükçekmece’de seyirci karşısına çıktıklarını ifade ederek, ‘ Burayı çok seviyoruz. Çok güzel karşılandık. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi harika bir salon. Yüzlerce seyirciye tiyatro izleme fırsatı veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür ederim.’ diye konuştu.

TİYATROLAR, SAMİMİ OYUNLAR SAHNELEMELİ

İnsanların tiyatroya olan ilgisini değerlendiren Koyunoğlu, bu konuda öncelikle tiyatrolara iş düştüğünü belirterek, ‘ Tiyatrolar, insanların yaşadığı hayata ne kadar ilgili olduğunu sorgulamalı ve samimi bir oyunla seyirciye derdini anlatmakta ısrarcı olmalıdır. Tiyatro olarak insanların tiyatroya ilgi göstermediği söylentilerinin çok gerilerde kaldığını düşünüyoruz.’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.