İsmail Baki’den süper gösteri

Kültür Sanat Yayın: 03 Haziran 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2013 02:00:20
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bahçelievler Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çevresinde düzenlediği programlara bir yenisini daha ekledi. Ünlü şovmen İsmail Baki Tuncer, Nurettin Topçu Kültür merkezi’nden sunduğu gösterisiyle izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

 

Sahneye, Orhan Gencebay’ın ‘Batsın bu dünya’ eserini seslendirerek çıkan İsmail Baki, özellikle Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Nihat Doğan, Çelik ve Gökhan Özen tiplemeleri seyircileri kahkahaya boğdu.

Ünlü şovmen, Rize’de gösteri yaptığı sırada yaşadığı komik olayları kendine has üslubuyla anlatarak geceye renk kattı.

GANGNAM STYLE DANISI YAPTI

Otobüslerde yaşanan garip durumları, seyircilerle de diyalolağa girerek gösterisine farklı bir tat getiren İsmail Baki Tuncer, Gangnam Style dansı da yaptı. Gösterinin sonunda evlendirme programlarına katılan Rencide Porsuk tiplemesi ile salonda kahkaha sesleri zirve yaptı.

Seyirciler gösteri sonunda İsmail Baki Tuncer’i dakikalarca ayakta alkışladı.

MUHTEŞEM BİR GECE YAŞADIK

Programa katılan seyirciler, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür ederek, “Muhteşem bir gece yaşadık. Sanatında zirve yapmış ünlü sanatçılarımızın ilçemize gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür programların devam etmesini istiyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.