KERİMOĞLU İLÇE ÖRGÜTÜNDEN KOPUK MU?

Güncel Olaylar Yayın: 05 Şubat 2016 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2016 05:06:14
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde ‘Gazeteci olmak, Gazeteci ölmek’ konu başlıklı bir panel düzenlendi. Gazeteciler Cemiyeti ve Bakırköy Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri etkinliğin tüm organizasyonunu da başkan yardımcısı Nurhan Çetinkaya yüklenmiş. Geçen akşam konuyla ilgili bir haber yapmıştım. Belediye basın bürosu nerede diye. İlgililer mesajı almış olmalı ki panelin başlamasına birkaç saat kala Nurhan Çetinkaya gazeteci arkadaşları telefonla arayıp davet etmiş. Murat Başbay arkadaşımızın telefonuna konuyla ilgili mesaj gelmiş. Bakırköy Belediyesi basın bürosunun işini de biz gazeteciler belediye yetkililerine yol göstererek tamamlamış olduk.

MUMCU ANILDI

Meydanda yapılan anma töreni ilçe başkanı Celal Sevinç’in günün mana ve anlamını anlatan bir konuşmayla başlayarak sloganlarla sürdü. Uğur Mumcu’yu anma törenlerinde asıl ilgi çeken konu da belediye başkanıyla CHP ilçe başkanlığı arasında ki kopukluk. İlçe örgütü belediyenin etkinliklerinde ilçe başkanı düzeyinde katılırken, belediye başkanı Bülent Kerimoğlu ilçe örgütünün (Cumhuriyet ‘özgürlük’ Meydanında) düzenlediği etkinliğe katılmayarak ulusal basında show yapma düşüncesinde mi? Yoksa her konuşmasında örgüt emekçilerini savunan Kerimoğlu, kongrede yapılan konuşmalar sonrasında ilçe örgütü ile bağlarını tamamen kopardı mı? Sorusunu akla getirdi. 

 

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.