KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KIŞ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Güncel Olaylar Yayın: 27 Ocak 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2016 21:55:46
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çocukların,  sokaktan edinebilecekleri zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak; fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2016 Kış Spor Okulları’ndan 6–14 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak yararlanacak.

HAYDİ ÇOCUKLAR SPORA

Spor Okullarında futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, badminton, tenis, karate, taekwondo, aikido, cimnastik, futsal, hemsball, atletizm, satranç, geleneksel okçuluk ve güreş olmak üzere, toplam 17 branşta eğitim verilecek. Küçükçekmece Belediyesi, bu branşlarda eğitim görecek tüm öğrencilere eşofman takımı ve bere hediye edecek.

Vatandaşlar, Kış Spor Okulları kayıtlarını, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Binası A Kapısından gerçekleştirebilirler. Kayıt için gerekli belgeler; bir adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, veli muvafakatnamesi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.