KERİMĞLU AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE KAPISINI KAPATTI

Spor Yayın: 11 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2016 22:23:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

(BİAD) Bakırköy İşadamları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Cuma günleri yapılan kurufasulye pilav gününde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de bulunan amatör spor kulüp yönetici ve başkanlarıyla bir araya geldi. Ana konusunun tanışmak olduğu toplantının açılış konuşmasını BİAD Başkanı A. Salim Yılmaz Yaptı. Yılmaz’ın konuşmasının ardından salonda bulunan kulüp yetkilileri hem kendilerini hem de kulüp olarak yaptıkları faaliyetler hakkında kısa tanıtım konuşmaları yaptılar.

BİR ANLIK GAF KAPILARI KAPATTI

Uzun zamandır belediyenin etkinliklerini takip etmiyordum. Toplantı BİAD’ta olunca bende izlemek istedim. Olurda belki belediye ile ilgili olumlu bir haber yapar, Kerimoğlu’nun ‘gazeteci olmak, gazeteci ölmek’ etkinliğinde yaptığı konuşmasında söylediği ‘üç çeşit gazeteci vardır. Taraf olan, suya sabuna dokunmayan ve muhalif. Bunlardan en zor işi muhalifler yapar.’ Sözünü çürütür olumlu bir haber yaparım dedim. Kerimoğlu konuşmasına başladığında da tamam iyi bir haber çıkacak derken, konuşmanın son cümlesi Kerimoğlu’nun tüm artılarını yok etti. Uluslararası sporcu yetiştiren insanlara karşılıklı neler yapabilirizi konuşuruz toplantısında görüşmek üzere arkadaşlar demesini beklerken ‘Bundan sonraki toplantı belediyeden malzeme, fiziki alan, maddi olanak gibi talepleri istemekten ziyade, daha çok biz ne verebilirizi düşünen arkadaşlarla geliştireceğimiz ucu açık bir toplantı olacak” dedi. Konuşmasının içeriğinde amatör spor kulüplerinin hangi zorluklarla yönetildiğini çok iyi bildiğini söyleyen Kerimoğlu’na belediye olarak verici olması yerine amatör spor kulüplerinden beklenti içinde olması hiç yakışmadı.

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.