NURHAN ÇETİNKAYA’DAN KÜLTÜR-SANAT ATAĞI

Güncel Olaylar Yayın: 01 Şubat 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 01.02.2016 00:09:40
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çetinkaya yerel gazetecilerle makamında verdiği kahvaltı ile bir araya gelerek şimdiye kadar yaptıkları ve gelecek dönemlerdeki hedeflerini anlattı. Slayt gösterimi ile projelerini anlatan Çetinkaya’ya kurumsal iletişim ve reklam direktörü Betül Çobanoğlu eşlik etti. Çetinkaya en büyük hedefinin Bakırköy ve Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ni kültür-sanat mabedi konumuna getirmek olduğunun altını çizdi. Yerel anlamda sınırlı kalmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Çetinkaya, çok geniş kapsamlı bir çalışma içinde olduklarını söyleyerek ‘Hedefimiz Bakırköy’ü kültür-sanat anlamında uluslar arası konumda tanınır hale getirmektir. Burada yerel bir sanatçının konser vermesinin yanında dünya starları da gösterimlerde bulunacak. Amacımız etkinliklerden yalnızca Bakırköylülerin faydalanmasını sağlamak değildir. Öncelikli hedef kitlesi olan komşu ilçeler sonrası İstanbul ve dünyada hak etiğimiz noktaya gelmektir’ dedi.

Sanat Yaşamın Bir Parçasıdır

Avrupa yakasının tek opera salonu olma özelliğini taşıyan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi yetişkinlere sunduğu gösterim ve dinletilerin yanı sıra çocukları da unutmamış. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların engel derecesine bakılmaksızın ücretsiz yararlandığı gösterimlerden öğrencilerde %50 indirimle yararlanıyor. Toplumun “gülen insanlara” ihtiyacı olduğu bilinci ile hareket ettiklerini belirten Çetinkaya, kendilerine çalışmaları süresinde birçok ünlü gazeteci, televizyoncu, radyocu ve sanatçıların da gönüllü olarak danışmanlık yaptıklarını ifade etti.

Yılmaz BACACI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.