VELİEFENDİ İBB MECLİSİNDE

Güncel Olaylar Yayın: 09 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 09.02.2016 21:10:53
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP meclis üyesi Ali Rıza Akyüz’ün Bakırköy Belediyesi 05 Şubat oturumunda gündeme getirdiği Veliefendi’nin bölge parkı olması konusu İBB meclisine taşındı. Akyüz’ün Ak Parti meclis üyelerinden de Siz iktidarsınız, isterseniz yaptırırsınız. Bakırköy için yapılan planları gelin hep birlikte denetleyelim ve kendi malımıza hep birlikte sahip çıkalım şeklinde destek istediği Veliefendi bölge parkını İBB Meclisine taşındı.

Yazılı soru önergesiyle koynu İBB meclisine taşıyan CHP Bahçelievler meclis üyesi Berk Merter, Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmalarını örnek göstererek ‘Bölge Parkı için aradan geçen 2.5 yıl gibi bir süre zarfında park için hiçbir girişimde bulunmaması bu bölgenin betonlaşmaya yol açcağı endişesindeyim. İstanbul yetersiz sayıda parklara sahip, kişi başına düşen yeşil alan miktarı dünyada başka metropollerle kıyasladığımız zaman çok düşük seviyelerde. Kadir Topbaş’ın yapılması için söz verdiği park İstanbul için de çok önem taşımaktadır. İstanbul’a yakışan Central Park, Hyde Park gibi büyük parklarımızın olmasıdır. Bu anlamda Beylikdüzü belediyesi bölgenin en büyük parkını yapıldığını biliyoruz. İBB başkanı Kadir Topbaş, bu parkın yapımıylailgili Başbakan ve bakandan da destek aldığını söylemişti. Bu bağlamda Veliefendi parkının biran önce halkın hizmetine açılması için gerekli çalışmalar hılandırılmalıdır' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.