ÖĞRETMENLERDEN RENK AHENK SERGİSİ

Kültür Sanat Yayın: 11 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2016 20:54:07
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

.Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla açılan "Renk Ahenk Karma Resim Sergisi" Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde sergileniyor. Resim sanatçısı 3 öğretmen arkadaşın yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışını Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu ve Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Doğan Hakkı yaptı.Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Zehra Bürde Topuz ve Refiye Güneş ile Cizre’de öğretmenlik yapan Sümeyye Erim, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde ilk karma sergilerini açtılar.

GERÇEKÇİ, İÇSEL VE SOYUT RESİMLER

Zehra Bürde Topuz’un gerçekçi, Sümeyye Erim’in içsel, Refiye Güneş’in soyut resimlerinden oluşan serginin açılışında öğrencileri de öğretmenlerini yalnız bırakmadı. 60 resimden oluşan karma sergi, ziyaretçilerden tam not aldı. Mesleklerinin ikinci yılında olan öğretmenler, Esenler Belediyesi’nin kendilerine eserlerini sergileme fırsatı sunmasından çok memnun kaldıklarını söylediler. "Renk Ahenk Karma Resim Sergisi", 22 Şubat Pazartesi gününe kadar davetlileri ağırlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.