OFDE’DEN DESTEKÇİLERE SERTİFİKA

Güncel Olaylar Yayın: 11 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2016 21:56:35
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) "Mutluluğa Çevir" projesi kapsamında destekçilerin topladıkları mavi kapaklarla tekerlekli sandalye ve yara minderi alınarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. TOFD’nin ayamama bölgesinde bulunan genel merkezinde destekçilerle birlikte ihtiyaç sahiplerinin bir araya geldiği dağıtım töreninde konuşan TOFD başkanı Ramazan Baş, yaptıkları işin sosyal projeler içerisinde en iyilerinden biri olduğunu söyleyerek ‘Plastik kapak toplama kampanyasının Türkiye'deki en iyi sosyal sorumluluk projelerinden biridir. Çöpe gidecek değerler yeniden değerlendiriliyor, çevre kirliliğinin önün geçiliyor. Farklı fikirdeki farklı düşüncede ki insanlar aynı kutuya bu kapakları atıyor. Çöpe gidecek değerler yeniden değerlendirilerek çevre kirliliğinin önün geçiliyor. Atıklar hayati derecede önem arz eden malzemelere dönüştürülüyor. Bizler de elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Kamu yararına çalışan bir dernek olmamız nedeniyle yardımlarımız Bakırköy ya da İstanbul’la sınırlı kalmıyor. Bize müracaat eden kim olursa olsun Türkiye’nin neresinde olursa olsun imkanlarımız dahilinde her desteği veriyoruz. Halk arasında bitti sanılan plastik kapak toplama kampanyasını yeniden hatırlatmak amacıyla "Mutluluğa Çevir" projesini hayata geçirdik. Kamuoyunda ve sosyal medyada kampanyanın devam ettiğini daha fazla vurgulanmasını ve bu sayede alınacak sandalyelerle çok daha fazla engelliye ulaşabileceğiz’ dedi.

Plastik kapak toplama kampanyası kapsamında, 424 manuel, 31 akülü tekerlekli sandalye, 19 akü ve 85 minder satın alınarak Türkiye'deki engellilere ulaştırıldığını belirten Baş, tören sonrasında ‘mutluluğa çevir’ kampanyasına destek veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür sertifikası verdi. Kamu yararına çalışan bir derneğin böylesine önemli bir organizasyonunda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun bulunmayışı da gözlerden kaçmadı.

 

 
Yılmaz BACACI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.