NURHAN ÇETİNKAYA’DAN KIZINA ANLAMLI MİRAS

Kültür Sanat Yayın: 12 Şubat 2016 - Cuma - Güncelleme: 12.02.2016 20:23:47
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurhan Çetinkaya, ilk kitabının tanıtımını kızı Kayra’nın doğum gününe de yaptı. Kızıma mektuplar ismini verdiği kitabın tanıtım kokteylinde Çetinkaya’yı dostları yalnız bırakmadı. Kitabın adından da anlaşılacağı gibi kızına yazdığı mektupları derleyerek manevi anlamda kızına büyük bir miras bırakan Çetinkaya, kitabı ile ilgili yaptığı konuşmasında ‘Son iki yılda yaşadığım iş, ticaret, siyaset ve sosyal hayatımdaki olayları, düşüncelerimi ve hissettiklerimi kaleme aldım. Özellikle ebeveynler tarafından okunması gereken bir kitap. İnanıyorum ki çocuklarımızın yaşamında ebeveynlerin anıları kendilerine bir anlamda rehberlik edecektir. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi daha bilinçli hazırlanması için, onları motive etmeliyiz’ dedi.

Selvi Sarıtaç’a Teşekkür

Çetinkaya’nın Yeşilköy’deki Kent Müzesinde verdiği tanıtım kokteyline katılanlar arasında CHP meclis üyelerinden Taner Kazanoğlu, Ali Rıza Akyüz, Hatice Selli Dursun, , Baki Gövtepe, Kenan Şahin, Margarit Dikme, Tansel Gülmez, Ali Türkoğlu, Sinan Emre Kızıltuğ ve Yahya Göktaş bulunuyordu. Kent Yaşam Gazetesi Bakırköy temsilci olan Selvi Sarıtaç’a da kitabının hazırlanması aşamasında destek verdiği için teşekkür bölümünde yer vermiş. Meclis çalışma arkadaşlarından Ak Parti Meclis Üyeleri Servet Toraman ve İbrahim Keleş’in de Çetinkaya’yı yalnız bırakmadığı tanıtımda belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun bulunmayışı da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.