ERKEKLER BİTTİ DİYOR, ARKASINA BAKMIYOR

Güncel Olaylar Yayın: 18 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2016 19:53:54
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Psikolojik Danışman Mehtap Kayaoğlu, Küçükçekmece Belediyesi tarafından Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide, özelikle yumuşak huylu erkeklerin hanımlarını uyardı.

“Aile İçi İletişim” konusunda ebeveynleri bilgilendiren Mehtap Kayaoğlu, iyi ilişkiyi; karşılıklı yakınlaşma arayışı ve ilgi görme ihtiyacını tatmin etmeye yeterli yakınlık olarak tanımladı.

MARİFET BİZ OLABİLMEKTE”

Aile içi iletişimin diğer tüm ilişkilerden daha önemli olduğuna vurgu yapan Mehtap Kayaoğlu, iyi bir evliliğin benleri koruyarak, biz olabilme becerisi olduğunu söyledi. Kayaoğlu, evliliklerde erkek ve kadının kendi düşündüklerini olduğu gibi ifade edebilme ve kendi arzularına göre bir şeyi istememe hürriyetine sahip olması gerektiğini dile getirerek, “Evlendiğiniz kişi size huzur, değerlilik duygusu, güven ortamı, dayanışma ortamı, sorumluluk hissi, mutluluk verebilmeli. Biz, eşimizle tartıştığımızda birbirimize trip yaparak, şık olmayan yöntemlerle yıkıcı onarıcı yöntemlerle ilişkimizi onarmaya çalışıyoruz. Ama ilişkimizin kredisi kayboluyor. Farkına varamıyoruz” diye konuştu.

ERKEKLER BİR KERE BİTTİ DİYOR

Kadınların ilişkilerde daha problemli olduğuna dikkat çeken Kayaoğlu, onlara şu sözlerle seslendi:

“Kadınlar çok hızlı, çok çabuk kızıyor, küsüyor, boşanıyor. Kapris yapıyor. Erkekler, kadınları sakinleştirmeye çalışıyor. Geleneksel kültürümüzün duygusal kadınları çok cesur. Ancak, yumuşak huylu erkeklerin hanımları dikkat! Erkekler de bir kere bitti diyor ve dönüp arkasına bakmıyor.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.