YARDIM SEVERLERDEN HASEKİ HASTANESİ’NE DESTEK

Güncel Olaylar Yayın: 22 Şubat 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2016 02:06:47
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin (TYSD) Polat Otel'de düzenlenen 88. kuruluş yemeğinde elde edilen gelir Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk yoğun bakımı ve prematüre bölümüne verilecek. TYSD Genel Sekreteri Dilek Bayazıd yaptığı kısa konuşmasında 88 yıldır karşılıksız yaptıkları yardımlara devam edeceklerini belirtti.

Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, TYSD Genel Sekreteri Dilek Bayazıd ve yüzlerce yardım seven katıldığı yemekte katkıda bulunanlara plaket verildi. Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk vr Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nunda katıldığı yemekten elde edilen gelir Haseki Hastanesine bağışlandı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk yoğun bakım ve prematüre bölümüne katkı sağlayacak olan toplanan paraya ilave Kerimoğlu’da şahsı adına elinden gelen desteği yapmaya söz verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.