YAHYA GÖKTAŞ NEYİN PEŞİNDE?

Özel Haber Yayın: 06 Mart 2016 - Pazar - Güncelleme: 06.03.2016 04:47:48
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Göktaş neyin peşinde anlayan var mı? Vefa’nın semt ismi olmadığını söylediği bir kahvaltı düzenlemiş. Kahvaltı haberi de çok önemli olmalı ki Flas Haber olarak Bakırköy Gazetesinde yayımlanmış. İl Başkanı Cemal Canpolat, İBB CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever’in de katıldığı kahvaltıya katılım da oldukça yoğunmuş. Benim tam olarak anlayamadığım Göktaş, dost sohbetleri peşinde mi yoksa kendisini üç yıl sonra yapılacak olan belediye başkanlığına şimdiden hazırlamak düşüncesinde mi? Kendisi ile ayaküstü yaptığımız sohbette bana söylediği, altı ay süreli başkan yardımcılığı görevini son dönemde kullanacakmış. İyi de Yahya Göktaş, bana başka bir günkü sohbette söylediğin de iyice yoruldum, bıktım, belki meclis üyeliğinden istifa ederim, belediyeye de sık sık gelmem dediğini unuttun mu? Sefaköy’de börekçide birlikte oturup sohbette söylediklerini hatırla. Yoksa bana söylediklerinden vazmı geçtin? Anıl Koç’la ofisinde yaptığın (Sefa Birinci, Emrah Topkaya, Cengiz Atkin’in de bulunduğu) özel görüşmeyi de yazmak isterdim ancak Anıl Koç konusu mahkeme aşamasında olduğundan yargıyı etkilememek için yazmadım.

Her ne kadar ben yazmamış olsam da sosyal medyada senin hakkında neredeyse yazılmayan kalmadı. Paranın gücüyle Bakırköy meclis üyesi olduğundan tut da yalancı şahitliğine kadar çok şey yazıldı. Umarım sosyal medyada hakkında yazılanlarla ilgili bir açıklama yaparsın.

 

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

FOTOĞRAF SOSYALMEDYADAN ALINTI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.