BAKIRKÖY SPOR VE YAŞAM KÖYÜNDE KILIÇDAROĞLU MUAMMASI

Güncel Olaylar Yayın: 11 Haziran 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 11.06.2016 22:18:15
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Bakırköy gündemi yaklaşık 25 gündür Atatürk Yaşam ve Spor Köyü’nün, Beşiktaş’a verilmesiyle sarsılırken, ne bir meclis üyesi, ne bir belediye yetkilisi, ne de Başkan Kerimoğlu tek bir açılama yapmadı. Haziran ayı meclisinin Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günü olan toplantılarına vatandaşın katılımı ise, izlediğimiz ve gözlemlerimiz kadarıyla ilçe belediyelerindeki en geniş katılımdı. Bu katılımcılara çıkıp kimsin diye sormak yerine “provokatör” diye fişlemek, katılımcıları daha da sinirlendirdi. Atatürk Spor ve Yaşam Köyü ilk gündeme düştüğü günden bu güne gelişmeleri sıralayacak olursak, ilk duyulduğu gün CHP’li 26 belediye meclis üyesinin de bu devir işinden haberi yoktu. Belediye yetkilileri bilgileri dahilinde olmadığını söyledi. Gün geçtikçe açıklamalarını TV kanallarından da yapan Beşiktaş Spor Klübü Başkanı Fikret Orman, “Mutabakata vardık” dedi. “Koskoca bir spor kulübü başkanı yalan mı söylüyor” dedi Bakırköylü,” seçim propagandası yapıyor normaldir” dediler. Ya niye yapsın propaganda, adam 10 rakiple yarışmıyor ki, tek aday seçimde dediler, hınzırca gülerek, “Vay anasını bunu da yemediler” dediler. Aslında azıcık akıllı olunsa bu cümleden Bakırköylünün kül yutmayacağı anlaşılırdı. Neden bu kadar evirip çevirdiniz ki konuyu? Madem kesin kararlıydınız,, dönemeyecek sözler verdiniz niye bu vatandaşı görmezden geldiniz? Şimdi o bilmeyen meclis üyeleri ne mi diyor. “Genel Başkan talimatı” diyor. Bende diyorum ki Bakırköy’ü, seçmenini, bilen tanıyan biri olsa Kılıçdaroğlu, böyle bir talimat vermezdi. Bu tamamen (genel başkan talimatı) bir algı operasyonu kokuyor gibi geldi bana. Öyle ya ilçe yönetimi oy birliği ile karar alıyor buranın satışına ve devrine karşı çıkıyor. İlçe başkanı olması nedeniyle grup başkanı sıfatını da taşıyan Celal Sevinç, ne oldu da iki gün içinde kararını değiştirerek evet dedin?

Topu Kılıçdaroğlu’na Attılar

Ben hala Kılıçdaroğlu algısı yaratıldığı düşüncemi savunuyorum. Diyelim ki yanıldım. O zaman Kılıçdaroğlu’na derim ki!  sen ne bilirsin Bakırköy’ü. Siyasi yaşamı boyunca girdiği tüm seçimleri kaybetmiş Esenyurt’tan gönderdiğin Kerimoğlu, buraya adapte olup, dokusuna ters düşmüşken, sen en fazla uçakla seyahat ederken ilçe sınırlarından arabayla geçip, en fazla sokağı değil, denizi gören otel lobilerinden gördüğün Bakırköy’ü nerden bileceksin. Tabanla tavan arasındaki zıtlık nedenmiş şimdi anlıyoruz. Ne bir belediye başkanın, ne konudan haberdar olan vekillerin sana sayın genel başkanım vatandaş bunu istemiyor. Kamu malını özelleştirmeyi AKP uygulaması gördüğü için bize oy veriyor demedi mi. Belli ki dememiş. Ha demişse ve sen de söylenenleri dikkate almamışsan bil ki, Bakırköy’de CHP’nin, 3. Bölge Milletvekillerinin, İlçe Başkanın, Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin işini bitirdin. Sen Bakırköy’de CHP’nin pimini çektin. Ateş olmadı ama sen dumanı tüttürdün burada. Nasıl ki, Esenyurt’u AKP’ye verdi diye Bülent Kerimoğlu’nu ödüllendirip, CHP’nin kalelerinden birine başkan atadıysan, bil ki Kerimoğlu burada da görevini layıkıyla yerine getiriyor. Son halkası spor ve yaşam köyü olan 26 aylık görevi süresinde hakkında onlarca yolsuzluk ve rüşvet iddialarının yer aldığı haberler yayınlandığından da haberiniz vardır sanırım. Bakırköy’ü kendi ellerinizle veriyorsunuz, hal böyleyse eyer bilesin ki suçlu sensin… kendi partisinden seçilmiş belediye başkanını istifaya davet eden Bakırköylü CHP’liler bir gün o istifa çağrısını sizin için de kullanırlar… işte o zaman cenazede sana mermi atan ak troller değil de CHP’li Bakırköy halkının istifa çağrısı gündem yaratır…

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.