Kötü Kişi Herkesi Kendisi Gibi Bilir

Özel Haber Yayın: 27 Temmuz 2017 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2017 13:08:52
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 33 dk.
Google News

Çok güzel bir atasözümüz vardır (meyve veren ağaç taşlanır) diye. Gördüğüm kadarıyla İBB ve Bakırköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz’ün Bakırköy ve Bakırköylülere verdiği meyveler oldukça faydalı ki bundan rahatsızlık duyanlar kendisini taşlamaya başlamışlar bile. İşin ilginç yanı taşlayanlarda sütten çıkmış ak kaşık olsalar. Biri kendisini araştırmacı gazeteci olarak lanse eden Bakırköy Gazetesi isimli internet sitesinin sahibi gazetesinde sıkça eleştirisel Ali Rıza Akyüz haberi yapan Rafet Yıldırım biri de hakkında yolsuzluk haberleri çıkmış,(en popüler olan haber Koç Gibi Yolsuzluk) hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer’in kendisine ‘rüzgar gülü’ yakıştırmasını yaptığı Yahya Göktaş.

Çarşaf Gibi Arşiv

Her iki ismi biraz irdeleyecek olursak ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır. Rafet Yıldırım hakkında çok fazla detaya gerek olmadığı kanısındayım. Çünkü Bakırköylüler kendisinin ne denli tutarsız bir gazeteci olduğunu çok iyi bilirler. Birçok insan tarafından bilinmeyen tarafıysa kendisini mahkemeye verip ceza almasına neden olduğum mahkeme sürecinde gördüğüm muhtelif suçlardan dolayı çarşaf gibi bir sabıka kaydı arşivinin olduğu.

Hepsi mi Şeytan?

Yahya Göktaş’a gelince kendisini medyada yer alan hakkındaki olumsuz haberlerle Bakırköylüler iyi tanır. Yakında, belgeleriyle az sonra gibi tehditkar tavırlı teferruat bana yakışmayan bir tarz.  Elimdeki mevcut 29.06.2017 tarihli İbrahim Gündüz’e ait ses kaydından Göktaş’ı mensubu olduğu CHP’de halen birlikte görev yaptığı bir meclis üyesinin ağzından dinleyelim. Ses kaydında yer alan konuşma “Yahya Göktaş, bir yandan gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşıyor bir yandan Genel Başkanla her gün fotoğraf vermenin peşinde. Sen ruhsat pisliğine yolsuzluğuna hırsızlığına bulaşacak Z. Mehtap Zeytin’i de bu işlere bulaştıracaksın ondan sonra da genel başkanla fotoğraf vereme uğraşısına gireceksin. Genel Başkanımızın Bir lafı var.  “Haksızlıklar pislikler karşısında susan bil ki şeytandır” diyor. 26 meclis üyemiz var bunların birkaçını kenara koy, ilçe başkanı belediye başkanı dahil hepsi şeytandır. İçimizde ki hırsızlara, rantçılara, münafıklara göz yumuluyorsa bunların hepsi gerçekten şeytandır” şeklinde yer alıyor ve açıklamayı yapan kişi altını çizerek bunları ismimle yayınlamanda hiçbir sakınca yoktur diyor. Ses kaydında Yahya Göktaş’tan başka meclis üyesi arkadaşlar da var. Günü geldiğinde onları da yazarız.

 

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.