YAHYA GÖKTAŞ’A DİSİPLİN YOLU

Özel Haber Yayın: 07 Ağustos 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2017 07:44:02
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News

CHP Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Göktaş, il disiplin kuruluna sevk edildi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda özellikle bir meclis üyesinin ismini zikrederek yaptığı paylaşım Göktaş’a disiplin yolunu açtı. Bakırköy CHP ilçe Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı toplantıda kullanılan cümlelerin aşağılayıcı ve partiye zarar verir nitelikte olması nedeniyle yapılan oylamada Yahya Göktaş’ın il disiplin kuruluna sevkine karar verdi. Yaklaşan ilçe başkanlığı seçimlerinde önce bu tür açıklamalar yapan Yahya Göktaş, bundan önceki delege seçimlerin de Şenlikköy’de seçim esnasında çıkardığı kavgayla gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz aylarda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na süresiz yetki verilmesine karşı çıkarakMeclis kendisine ait olan yetkisini, hiç bir kurum ve kuruluşa süresiz bir biçimde veremez. Kanunen yetkinin ne için ve ne kadar süre ile istediği belirtilmeli” tezini savunduğu için haksız yere disiplin kuruluna sevk edilen İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Taner Kazanoğlu hakkında çarşaf çarşaf  haber yapan gazetelerin Yahya Göktaş’ın disipline sevk edilmesiyle ilgili haber yapmayış olmamaları da oldukça manidar.

 

HABER :  Yılmaz  BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.