Kerimoğlu’nun Mahdumunun Geç Kalan Sünnet Düğünü

Özel Haber Yayın: 14 Ekim 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 14.10.2017 14:56:43
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 18 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, aylar öncesinden sünnet ettirdiği oğluna gecikmeli de olsa sünnet düğünü yaptı. Yeşilköy Wow otelde yapılan düğünün davetiyeleri de günler öncesinden dağıtılmış. Rivayet odur ki, davetiye üzerinde LCV diye bir de not düşülmüş. İşin ilginç yanı LCV dönüş yeterli sayıda olmayınca, işgüzar arkadaşlar kolları sıvayıp davetlileri telefonla aramaya, whatsap üzerinden mesajla göndermeye başlamışlar. Herkesin malumu olduğu üzere düğünler eş, dost ve sevenlerle yapılır. Birileri LCV dönüşü yapmıyorsa ya önemli bir mazereti vardır, ya da davet sahibine karşı samimi veya dostça bir yaklaşım içinde değildir. Hal böyleyken işgüzar arkadaşlara sormak lazım, davetlileri telefonla aradığınızdan Bülent Kerimoğlu’nun haberi var mı? Bu işlemi yaparken Kerimoğlu’nu mutlu etmenin mi yoksa itibarsızlaştırmanın mı peşindesiniz. Malum dedik ya düğün eş, dost ve sevenlerle yapılır. Sağ olsunlar arkadaşların çekip sosyal medyadan paylaştıkları videolardan izleme şansımda oldu. Yerel yönetimlerde makam ve isim bir numara olunca düğünde elit bir katılım beklentisi olur diye düşünmüştüm ancak yanılmışım. Paylaşımlardan izlediğim kadarıyla salonu neredeyse delege seçimlerinde sarı liste taraftarları olarak bilinen insanlar çoğunlukta yer almışlar. Kartaltepe Emek Hareketi savunucuları da düğüne oldukça katkı sağlamışlar. 

Gerçek Bakırköylüleri Aşure Gününde Gördüm

Madem ki elit tabakaya yönelik bir düğün olmayacaktı davetiyeye LCV’ye ne gerek vardı. Fildamı’nda, Cumhuriyet Meydanında ya da Osmaniye Yaşam Köyünde bulunan alanlardan birinde yapıp tüm Bakırköylüleri davet etseydiniz. Gerçek Bakırköylülerle kucaklaşmış olur, tam bir halk adamı görüntüsü verirdiniz. Geçtiğimiz günlerde Bakırköylüler Derneği’nin aşure etkinliğine katıldığımda gerçek Bakırköylüleri gördüm. Sarı liste beyaz liste taraftarı ayrımı olmaksızın yoğun bir katılım vardı. Ak Partilisi CHP’lisi MHP’lisi STK yönetici ve temsilcileri koşarak gelmişler derneklerine. Dernek başkanlarını ve ilçelerini ne denli sevdiklerini göstermişler. Sevginin kaynağı ne diye sorarsanız, dernek başkanı Nurdan Eriş’in yanında ne şakşakçıları var ne de dalkavukları. Orada kimse ötekileştirilmez, kimsenin hamuruyla oynanmaz, hiç kimse belirli bir kefeye koyulmaz. Gelelim oğlunuzun sünnet düğününe. Yarın itibariyle sağınızda, solunuzda, yanınızda dost görünen şakşakçı ve yalakalar başkan düğünde oğluma şu kadar takıldı, şu kadar hediye geldi diyerek mal beyanını çoğaltacak dedikodularının da kapısının aralanacağını da söylemişlerdir size. Ne kadar doğrudur bilemem bana söylenenlere bakılacak olursa Kent Konseyi üyelerinden de bir miktar para toplamışlar. Başkanın oğluna hediye alacağız diyerek.   

 

NOT : Mal beyanı demişken söyleyeyim. Sizin mal beyanınız ya da mal varlığınız beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak sormadan da edemiyorum. Bundan iki, üç yıl öncesinde Bakırköy Gazetesi zamanında çıkardığı gazeteyle manşetten “30 Milyon Dolarlık rüşvet çarkı gerçek mi” diye Bakırköy Belediyesine sormuştu. O dönemlerde gazeteyle mahkemelik olmuştunuz. 2 yıl aradan sonra Bakırköy Belediyesi haberleri ağırlıklı olmak üzere, 8 sayfa tek reklam almadan yayın hayatına başlamış. Hangi şartlarda çıkardığını 30 milyon dolarlık haberle bağlantısı var mı bilmediğim için merakımdan soruyorum. Bu konuda sizin bilgin varsa hayrına beni de aydınlatırsanız sevinirim.

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

FOTOĞRAF ; Sosyal Medyadan Alıntı

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.