Kerimoğlu Basının Karşısına Çıkmaktan Korkuyor mu?

Özel Haber Yayın: 13 Kasım 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2017 23:16:27
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 18 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde yıkım işlemi yapılan Bakırköyspor Vakfı gündemini hala koruyor. Konuyla ilgili yalanlamalar ve övgüler dolu açıklamalar internet sitelerinde ve gazetelerde ard arda geliyor. Konunun asıl muhatapları olan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Bakırköyspor Vakfı ve Bakırköyspor Kulüp Başkanı Naci Ekşi derken bir anda Bakırköylüler Dernek Başkanı Nurdan Erdiş gündem yarattı.

Konuyla ilgili halkın ve basın mensuplarının önünde açıklama yapan Naci Ekşi oldu. Ekşi, hem yıkım öncesi hem de yıkım sonrası basın açıklaması yaptı. O nedenle Ekşi, hakkında yorum yapmadan kaydını kendim yaptığım her iki açıklamaların da görüntülü ve sesli açıklamalarını içeren linkleri paylaşıyorum. Bunun yanında konuyu Bakırköy Belediyesi Meclisine taşıyan Ak Parti Meclis Üyesi İbrahim Keleş’in de görüntülü konuşmasının linkin, yayınlıyorum.   
https://www.youtube.com/watch?v=nfPF3MBw3Fc&t=253s Naci Ekşi yıkım öncesi basın toplantısı

https://www.youtube.com/watch?v=ohwfOgk5oTc&t=17s Naci Ekşi yıkım sonrası görüntülü basın açıklaması

https://www.youtube.com/watch?v=ZVFsCHqEKL0 Ak Parti Meclis Üyesi İbrahim Keleş’in konuyla ilgili meclis konuşması.

 

Halkı Tatmin Edici Açıklama Yok

Konunun vahametinin hangi boyutta olduğunu TBMM’de gündem olmasından daha net anlamak mümkün. Bakıldığında Bülent Kerimoğlu, konuyu daha çok medya üzerinden kendini savunmakla yetinmeyi seçti. Oysa asıl yapması gereken konuyu ulusal ve yerel basının karşısına geçip tüm detaylarıyla anlatmak sorulara cevap vermek olurdu. Yaptıklarının doğruluğuna ve yasal olduğuna inanan hiç kimse hedef haline gelmez, halkın karşısına çıkıp açıklama yapmaktan da korkmaz. Bülent Kerimoğlu ne yapmış? Posta Gazetesine verdiği röportajında “Menfaat gruplarının yarasına bastık, hedef olduk” demiş. İster istemez insanın aklına Naci Ekşi’nin yaptığı ( Bülent Kerimoğlu, CHP Genel Başkanını eksik evraklarla mı ikna etti) açıklaması geliyor. Ortalıkta dolaşan söylentilere göre havalimanın da Genel Başkanın Kemal Kılıçdaroğlu ile aranızda nahoş bir diyalog oluşmuş. Kendi yerini neden yıktın? Başka çözüm bulsaydın ya dediğinde, Kılıçdaroğlu’na dosyalarla açıklama yapmak istemiş ve gerek yok diyerek dikkate alınmamışsın. Söylenenler doğruysa basının karşısına geçip açıklama yapmaman da doğaldır.

 

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.