Bakırköylü İyi Partililer Kongre Salonuna Sığmadı

Güncel Olaylar Yayın: 04 Şubat 2018 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2018 21:49:18
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 18 dk.
Google News
İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı 1. Olağan kongresini yaptı. Bakırköy İş Adamları Derneği (BİAD) kongre ve toplantı salonunda yapılan kongrede partililer salona sığmadı. Üyeler ve delegelerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye, İyi Parti Bakırköy ilçesi kurucu başkanı Ertuğrul Şen tek listeyle girdiği seçimlerde tüm delegelerin oylarını alarak başkan seçildi. Kongreye katılanlar arasında İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Meltem Ünalerzen, Elmas Giragos ve Ümit Beyaz da bulunuyordu.

Huzur İçin Yola Çıktık

Kongreye katılan İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, ülkemizin birlik beraberlik ve huzuru için bu yola çıktık diyerek başladığı açılış konuşmasını “Partimizin kuruluşunun arasından dört aylık bir süre geçmiş olmasına rağmen böylesine yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Bakırköy İlçe Başkanlığımızın kongre gururunu yaşıyorum. Yolumuz uzun, yolumuz çetin, dün olduğu gibi bu gün de bu yollar siz cesur yüreklilerin uğraşılarıyla aşılacaktır. Bizler ülkede adaleti tahsis etmek, ülkede eşitliği sağlamak, vatan toprağını satmamak, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak, gelecek nesillere yaşayabilecekleri zengin bir vatan toprağı bırakmak için bir araya geldik.  Birlik beraberlik içinde ayrımcılık yapmadan bunu başarabilecek güçte ve inançtayız” şeklinde sürdürdü.

Yönetim 33 Kişiden Oluştu

Divan Başkanlığını dizi ve sinema oyuncusu da olan Mehmet Aslan’ın yaptığı kongrede, faaliyet raporunu okuyan ilçe Sekreteri Alper İnanç, sunumu ve kısa sürede yapılan yoğun çalışmaların karşılığını delegelerin alkışlarıyla aldı. Kısa bir konuşma yapan Ertuğrul Şen başkanlığında yönetim şu isimlerden oluştu. Alper İnanç, Cem Lale, Yalçın Tokdemir, Metin Kavuk, Servet Deniz, Abdullah Tan, Ali Rıza Erten, Alpaslan Bahadır Gümüşhan, Ahmet Özdemir, Hazal Karaoğlan, Mehmet Pütün, Fazıl Zini, Fulya Kızılırmak, Yasemin Toraman, Meltem Zafer, Mustafa Kürşat Ceylan, Murat Musa Okumuş, Pelin Özaydın, Osman Nuri Eroğlu, Reşide Oktay, Nezaket Aybüke Seyhun, Mıgırdıç Sefer, Tolga Bağış, Ümit Barbaros Üre, Vedat Ayık, Veysel Karani Yılmaz, Hakan Kılıç, Ülkü Tiftik, Azize Asuman Seçkin, Ender Özula, Tunç Aka ve Mehmet Aydın



HABER ve FOTOĞRAFLAR ; Yılmaz BACACI  

 

İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz

İlçe Başkanı Ertuğrul Şen

İlçe Sekreteri Alper İnanç






#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.