Göktaş Ailesi Sağlı Sollu Siyasette

Özel Haber Yayın: 05 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 05.05.2018 23:42:57
Editör -
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Göktaş’ın gelini İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunmuş. Seçimlerin vaktinden 1.5 yıl öne alınması tüm partilerde olduğu gibi CHP’de de haraketli anlar yaşanmasına neden oldu.

Bakırköy CHP kulislerinde hareketli anlar yaşanırken, birçok meclis üyesinin erken seçimle ile milletvekili aday adaylığı hayalleri de suya düşmüş görünüyor. Siyasi başarısına inanmadığından mı yoksa üst düzey yöneticiler le olan ilişkilerine güvenmediğinden mi bilinmez. Ancak bilinen bir şey var ki Bakırköy Belediyesi CHP’li hiç bir meclis üyesi milletvekilliğine adaylığını koymadı. Bakırköy'den elini eteğini çekmiş, deyim yerindeyse Bakırköy’le ilgili ununu eleyip eleğini duvara asmış görünen meclis üyeleri bu dönem de daha çok ortaya çıktı.  Konuyu örneklemek gerekirse Yahya Göktaş, uzun zamandan beri Bakırköy'de ve başkan Kerimoğlu’nun katıldığı programları hiç kaçırmaz hepsinde yer alırdı. Son zamanlarda etkinliklerde göremediğimiz Yahya Göktaş, aldığım duyumlara göre Mustafa Sarıgül’le birlikte çalışmalarına başlamış. Göktaş’ın kendi ifadesine göre Bakırköy meclis üyesi olmasını da Sarıgül sağlamıştı. Bu durumda Bakırköy'de gelecek seçimlerde istediği makamı bulamayacağını anlayan Göktaş, gelecek seçimlerde Bakırköy ile işi olmayacağını da belli etmiş oldu. Ayrıca Göktaş’ın gelini Meryem Tanrıverdi Göktaş'ın da İYİ parti den milletvekili adayı olması kafaları karıştırdı.  Belki de bu durum Göktaş ailesinin siyasetin hangi kanadında olduğunun önemi yok makam olsun da ne olursa olsun anlayışında olduğunu gösterdi. Malum Yahya Göktaş CHP meclis üyesi seçilmeden önce sağ partilerle ismi gündeme gelmişti. Kim bilir belki de Yahya Göktaş şimdiden İYİ Partiye siyasi geleceği için yatırım yapmaya da başlamış olabilir.

 

YORUM HABER  Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.