Ateş Ünalerzen’e Genel Başkanlardan Tam Destek

Güncel Olaylar Yayın: 04 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 04.10.2018 22:10:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Acil Çıkış Platformuna bağlı sekiz partinin Genel Başkanları ortak bir karara imza atarak, Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Bakırköy’de destekleyecekleri belediye başkan adayını yayınladıkları bir deklarasyonla  kamuoyuna açıkladı. Şimdiye kadar herhangi bir partiden resmi olarak aday olacağını açıklamayan Ateş Ünalerzen’e telefonla ulaşarak konuyu sorduğumda, evet Yılmaz, genel başkanlar teveccüh göstererek beni aday görmek istediklerini açıklamışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Acil Çıkış Platformu Genel Sekreteri Rıfat Derya Sercan imzasıyla paylaşılan Ateş Ünalerzen’i destekledikleri duyuru aşağıda ki şekildedir.   

DUYURU

Acil Çıkış Platformunu oluşturan siyasi partiler Mart 2019 yerel seçimlerinde il ve ilçelerimizde ortak değerlerimizi yansıtan Cumhuriyetimizin değerlerine saygılı, kadın-erkek eşitliğine önem veren bölgesini tanıyan ve sorunlarına çözüm bulabilecek herkesin belediye başkanı olabilecek belediye başkan adaylarını destekleme kararı aldık. İlk aşamada İstanbul’un Bakırköy ilçesinde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonucunda geçmiş dönem dikkate alarak Atatürkçü kişiliği ve sosyal demokrat yapısıyla tanıdığımız ve güvendiğimiz sayın Ateş Ünal Erzen’i Bakırköy ilçesinde belediye başkan adayı olarak görmek istediğimizi kamuoyuna duyururuz.

Acil çıkış platformu genel sekreteri Rıfat Derya Sercan

Türkiye işsizler ve emekçiler partisi Genel Başkanı Rıfat Derya Sercan

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan

Engelsiz Yaşam Partisi Genel Başkanı Hayri İdin

Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Ali Çetin

Milli Mücadele Partisi Genel Başkanı Ahmet Kaya

Müdafa-i Hukuk Hareketi Partisi Genel Başkanı Ufuk Erdüvenci

Türkiye Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Ekici

Türk Birliği Partisi Genel Başkanı Hurşit Yiğit

 

HABER : Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.