Asım Köksal Muş Açıklama Yapacak mı?

Özel Haber Yayın: 30 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.01.2019 11:24:09
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News
Bülent Kerimoğlu’nun basına kapalı yapılan ilçe başkanlığı ziyareti sonrası kapalı kapılar arkasında ki konuşmaları kim dışarı aktararak haber yaptırdı? Konuyla ilgili ilçe başkanı Asım Köksal Muş’tan açıklama bekliyoruz.  

 

Bakırköy Belediye Başkanlığı Adaylığı açıklanan Bülent Kerimoğlu, CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmiş. Basına kaplı bir ziyaret olmasına rağmen Bakırköy Gazetesi internet sayfasında yayımladığı haberinde ilçe Başkanı Asım Köksal Muş’un açıklamalarına yer vermiş. Gazetenin anlatım bozukluğu içeren (noktasına dokunmadan yayımıyorum) haberine göre Asım Köksal Muş,  Ziyarette başkana aleyhte konuşanları dikkate alınmaması söyleyen İlçe Başkanı Asım Köksal Muş Başkan Dr. Kerimoğlu için kendisinin örgütten gelmesi ,parti emekçisi olduğunu Bakırköy halkına kamunun mallarının kazandırılmasının memnuniyetle karşılandığını ,Başkan'ın  Bakırköy'ün yüzakı olduğunu söyleyerekBakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu sonuna kadar destekleyeceklerini ,çünkü CHP 'li olarak MYK ve Parti Meclisinden oybirliği ile geçen Başkan Dr. Kerimoğlu'na desteklerinin tam olacağı ifade edildi.Demiş.

Açıklamalar Doğru mu?

Ziyaret sonrası yaptığım araştırmada Asım Köksal Muş’un böyle bir açıklama yapmadığı bilgisine ulaştım. Bu durumda yapılmayan bir açıklama kim tarafından servis edilerek haber yaptırıldı sorusunu sormadan edemeyeceğim. Kapalı kapılar arkasında gerçekleşen basına kapalı bir ziyaret sonrası böyle bir açıklama haberleştiriliyorsa bu işte bir çapanoğlu var demektir. Aldığım istihbarat yanlış ve Asım Köksal Muş böyle bir açıklama yaptıysa söyleyecek söz yok. Ancak böyle bir açıklama yapılmadıysa, haberi yalanlamak için ilçe başkanlığı bir açıklama yapılacak mı?  


YORUM HABER : Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.