Bakırköyspor Bal Ligine Beraberlikle Başladı

Geçtiğimiz yıl Süper Amatörden Bal Ligine yükselen Bakırköyspor sezonun ilk maçında Florya Şenlikköy stadında oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

Spor Yayın: 31 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 31.10.2021 21:58:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Geçtiğimiz yıl Süper Amatörden Bal Ligine yükselen Bakırköyspor sezonun ilk maçında Florya Şenlikköy stadında oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

Taraftarların coşkulu tezahüratı ile başlayan maçta 2-0 yenik duruma düşen Bakırköyspor 45 ve 90. Dakikalarda Gökhan Kuloğlu’nun ayağından bulduğu gollerle sahadan bir puanla ayrıldı. Bakırköy sevdalılarının yoğun ilgi gösterdiği maç boyu üstün olan Bakırköyspor aradığı golle erken buluşamadı. Sezon başı olmasına rağmen sakatlığı tam olarak geçmeyen futbolcuların saha da yer alması taraftarlarca fedakarlık olarak değerlendirildi. Kulüp Başkanı Emre Erzurumluoğlu iş seyahati nedeniyle yurt dışında olduğundan yer alamadığı maçta takım sahaya başkan vekili Ergün Öner ve Haysiyet-Onur Kurulu Başkanı Mete Güner idaresinde çıktı. Beyköy Belediyespor ile oynadığı maçta sahadan 2-2- berabere kalarak bir puanla ayrılan Bakırköyspor’u taraftarların yanı sıra Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, Ak Parti Bakırköy İlçe Yöneticileri Fatih Gündoğmuş, Özgür Polat ve Meclis Üyesi Suat Karaçorlu yalnız bırakmadı. Kadın taraftarların maça ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.  

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.