Bakırköyspor Lige Galibiyetle Başladı

Süper Amatör Ligi 6. Grup’da mücadele eden Bakırköyspor evinde grubun iddialı takımlarından olan Sarıyer Yenimahallesporla Osmaniye Yaşam Köyü 2. no’lu sahada oynadığı sezonun ilk maçını Resul, Umut ve Atakan’ın golleriyle 3-2 kazandı

Spor Yayın: 09 Ekim 2022 - Pazar - Güncelleme: 09.10.2022 19:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör Ligi 6. Grup’da mücadele eden Bakırköyspor evinde grubun iddialı takımlarından olan Sarıyer Yenimahallesporla Osmaniye Yaşam Köyü 2. no’lu sahada oynadığı sezonun ilk maçını Resul, Umut ve Atakan’ın golleriyle 3-2 kazandı. Seyircisinin desteğiyle maça hızlı başlayan Bakırköyspor 5. dakikada golü buldu. İlk yarının sonlarına doğru misafir takım seyircileri Bakırköyspor taraftarlarına saldırarak olay çıkardı. Olay polisin müdahalesi ile sonlandırıldı. Berbat bir yönetim sergileyen orta hakemin verdiği tartışmalı penaltıyı gole çeviren Sarıyer Yenimahallespor 10 kişi kaldığı ilk yarıyı 1-1 le tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Bakırköyspor ikinci golü bularak durumu 2-1 yaptı. Maçın 70. dakikalarında hakemin tartışmalara neden olan bir penaltı vermesiyle misafir takım yeniden beraberliği 2-2 yakaladı. Sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta sekiz sarı üç kırmızı kart çıktı. Maçın bitimine beş dakika kala golü bulan Bakırköyspor 9 kişi kalmasına rağmen maçı 3-2 kazanarak hanesine üç puanı yazdırdı. Kulüp başkanı Emre Erzurumluoğlu, hakemin kötü bir maç yönettiğini haksız iki penaltı verdiğini söyleyerek “Tüm sıkıntı ve baskılara karşı oyuncularım maçta 9 kişi kalmalarına rağmen ellerinden geleni yaparak galip gelmeyi başardılar. Bende kendilerine sezona galibiyetle başlamaları nedeniyle pirim sözü verdim. İnanıyorum ki bu azimle sezon sunu ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi.       

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.