Bakırköyspor Yaptığı Transferlerle Kadrosunu Güçlendirdi

Geçtiğimiz yıl grup birincisi olarak (BAL) Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Bakırköyspor transferlerine ara vermeden devam ediyor. Nisan ayı içinde oynanması planlanan BAL ligi hazırlık ve transferlerini sürdüren Bakırköyspor

Spor Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 19:35:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçtiğimiz yıl grup birincisi olarak (BAL) Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Bakırköyspor transferlerine ara vermeden devam ediyor. Nisan ayı içinde oynanması planlanan BAL ligi hazırlık ve transferlerini sürdüren Bakırköyspor haftanın ilk günlerinde sezon açılışını yapacak. Bakırköyspor Kulüp Başkanı Emre Erzurumluoğlu'nun verdiği bilgiye göre, henüz kesinleşmeyen sezon açılışı Şenlikköy stadı veya Osmaniye’de bulunan spor kompleksi’nde yapılacak.

Yapılan Transferler

Başakşehir altyapısında yetişen ve Medipol Başakşehir ile profesyonel olarak A Takıma yükselen 20 yaşındaki Yunus Emre Baloğlu, orta sahanın sol/sağ açık mevkisin de görev yapabiliyor.

İstanbul Bayburtspor’dan transfer edilen 27 yaşında ki Sergen Sarp stoper olarak görev alıyor.

Çanakkale Dandanel altyapısında yetişen, Vizespordan transfer edilen 23 yaşında ki Mertcan Güney forvet mevkiinde görev alıyor.

Kartalspor altyapısında yetişip, Çengelköyspordan transfer edilen 21 yaşında ki Özhan Celep kaleci olarak görev alıyor.

Bakırköyspor  altyapısından yetişen sağ/sol kanat mevkilerinde görev alan oyuncu Yiğit Öztürk ile yeniden anlaşma sağlandı.

Beşiktaş JK (BJK) kulübü altyapısında yetişen Eyüpspor’dan transfer 20 yaşında ki Batuhan Mert Durmuş merkez orta saha mevkiinde görev alıyor.

Başakşehir altyapısında yetişen, Çatalcaspordan transfer edilen 20 yaşında ki Taygun Kutay Akar orta saha sağ/sol kenar mevkiinde görev yapabiliyor.

Gümüşhanespordan transfer edilen 24 yaşında ki Kuzey Doğru merkez orta sahada görev alıyor.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.