Bülent Kerimoğlu Günleri Şaşırmış

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, son günlerde yaşanan 33 dönüm arazinin satış yetkisi, Cumartesi pazarının olduğu arazinin pazarcılar odasıyla yapılan protokolünün mecliste kabul edilmemesi,

Güncel Olaylar Yayın: 20 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 20.06.2021 19:03:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, son günlerde yaşanan 33 dönüm arazinin satış yetkisi, Cumartesi pazarının olduğu arazinin pazarcılar odasıyla yapılan protokolünün mecliste kabul edilmemesi, hukuksuz ve CHP’nin ilkelerine uymayan işlere karşı koyan sayıları azımsanmayacak meclis üyeleri, Kerimoğlu’nu öylesine afallatmışlar ki reklam panolarında babalar gününde anneler günü kutlama mesajları yer alıyor. Bu görüntü Bakırköy sevdalısı bir vatandaş tarafından fotoğrafla belgelenerek sosyal medya hesabından paylaşıp tepkisini gündeme getirmiş. Bülent Kerimoğlu, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafta Basınköylü hemşerilerinin kendisini kahvaltıya davet ettiklerini söylemiş. Fotoğrafa bakıldığında kadrajda sadece bir tane Basınköylü var. Kimileri Osmaniye kimileri Zuhuratbaba mahallesinde oturuyor. Görünen o ki Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’e hizmet etmeyi beceremediği gibi PR yaparak algı oluşturup sempati toplamayı da beceremiyor.  

 

Yorum Haber :  Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.