Bülent Kerimoğlu’ndan Vatandaşa Maske Uyarısı

Vatandaşlara kesinlikle maske takmayı öneren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, herkese önerdiği maskeyi ne hikmetse kendisi takmaktan imtina ediyor.

Güncel Olaylar Yayın: 27 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 27.12.2020 15:53:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşlara kesinlikle maske takmayı öneren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, herkese önerdiği maskeyi ne hikmetse kendisi takmaktan imtina ediyor. Ulusal bir gazetede yer alan habere göre Corona virüsü yendiğini söyleyen Kerimoğlu, eşi ve çocuklarıyla birlikte 15 gün süreyle evde karantina uyguladıklarını da açıklamış. Böyle bir olay gerçekleşmişse üzücü bir durum kendisine ve ailesine geçmiş olsun. Ancak Bülent Kerimoğlu, günümüzün belası olan Covit19 denen musibetten kurtulmuş olmasına rağmen gördüğümüz kadarıyla gerekli önlemleri almaktan da imtina ediyor. Bunun yanında kendisinin takmayı ihmal ettiği maskeyi vatandaşlara kesinlikle takmalarını öneriyor. Bu ne perhiz be ne lahana turşusu Sayın Kerimoğlu, siz 220 bin nüfuslu bir ilçenin yerel yönetim kadrosunun başkanısınız. Sözlerinize itibar edilmesini istiyorsanız örnek olmak adına o maskeyi önce siz takmalısınız ki vatandaşlara da telkinde bulunabilesiniz. Sizin söyleminizle maskesiz görüntünüz imam cemaat hikayesine benzer. Farklı mekanlarda çekilmiş maskesiz fotoğraflarda ne kadar duyarsız ve inandırıcı olmadığınızın göstergesidir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.