Cem Ünalerzen Sevenlerini Yasa Boğdu

Bakırköy’de 2004-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan H. Ateş Ünalerzen’in oğlu Cem Ünalerzen, bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa yenik düştü.

Yaşam Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 17:46:28
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Bakırköy’de 2004-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan H. Ateş Ünalerzen’in oğlu Cem Ünalerzen, bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa yenik düştü. Oxford mezunu olan Cem Ünalerzen, tedavi gördüğü özel hastanede ağırlaşması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 43 yaşında amansız hastalığa yenik Düşen Cem, evli ve bir kız çocuk babasıydı. Cem Ünalerzen’in naaşı 20 Temmuz Salı günü Teşvikiye Camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Galatasaray Lisesi mezunlarından ve GS Spor kulübünün eski yöneticilerinden de olan Ateş Ünalerzen'in oğlunun vefaatı üzerine GS spor kulübü bir başsağlığı mesajı yayımladı. 

 

 

YÖNTEM GAZETESİ olarak merhuma rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.