DEVA’dan Keman Resitalli Kongre

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi.

Politika Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 15.05.2022 23:33:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi.

Bakırköy İş İnsanları Derneği salonunda gerçekleşen kongre dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson’un resitaliyle başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserlerin yer aldığı repertuarı ile partilileri coşturan Anderson ayakta alkışlandı.

Gökhan Yılmazer; İyi ki DEVA’dayım

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını yapmak için kürsüye gelen İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, “Türkiye konuşacak, herkes kazanacak" şiarıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, başladığı konuşmasın da tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. Kongre öncesi İstanbul’un 39 ilçesinde görev alan dava arkadaşlarının kendisini arayarak destek verdiğini söyleyen Yılmazer, kongre salonunda gördüğü manzara karşısında, gerçek bir aile içinde olduğunu hissettiğini ifade ederek “İyi ki varız, iyi ki Deva’dayım. Hepinizle gurur duyuyorum” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Erhan Erol; Bakırköy’de Öncelikli Sorun Kentsel Dönüşüm

 

Gökhan Yılmazer’in ardından kürsüye gelen İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, tüm Türkiye’de güzel ve büyük bir aile olmayı kısa bir sürede başardıklarının bir örneğini de Bakırköy’de gördüklerini ifade ederek, ülkenin birliği, beraberliği ve gelişmesi için mücadele eden bir parti olduklarını söyledi. İstanbul’un ve Bakırköy’ün öncelikli sorununun kentsel dönüşüm olduğunun altını çizen Erhan Erol,  tüm ilçelerin yerinde ve adil bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu, ancak mevcut iktidarın özellikle muhalif belediyelerde dönüşüm için gerekli izinleri vermediğini takip ettiklerini ifade ederek, “DEVA’nın iktidarında, hem Türkiye, hem İstanbul, hem de Bakırköy için güzel şeyleri başaracağız” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Üst Düzey Katılım Yoğundu

     

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Candan Karlıtekin, Elif Esen, Aysun Hatipoğlu, Bahar Ekşi, Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, İstanbul İl Başkanı Erhan Erol ve İlçe başkanlarının tam kadro katıldığı kongre de delegelerin oylarının tamamını alan Gökhan Yılmazer, DEVA Partisi Bakırköy İlçesinin seçilmiş başkanı oldu. Yapılan kongre sonrası DEVA Partisi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

 

 

BAŞKAN

Gökhan Yılmazer

İLÇE YÖNETİM KURULU

Ahmet Burak Akyürek

Ahmet Caner Sandıkçı

Alican Kayvar

Besna Gündem

Burak Yıldırım

Doğan Mete

Elif Nazlı Güner

Erol İpek

Fırat Baran

Fırat Nurdoğan

Furkan Mehmet Bağcı

Galip Cihangir Yerdelen

Hüseyin Şahin

Nedim Ayaroğlu

Ömer Eksin

Remzi Dirikoç

Sahil Karabayır

Semih Özketen

Yasin Us

İL KONGRESİ DELEGELERİ

Gökhan Yılmazer

Yasemin Demirbaş

Furkan Mehmet Bağcı

Nedim Ayaroğlu

Elif Nazlı Güner

Burak Yardım

Ömer Eksin

Bosna Gündem

Necdet Aldagül

Vahap Abeş

Gülçin Karal

  

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.