Dost Sohbetlerinin Kesiştiği Nokta Çiğdem’in Yeri

Çiğdem Güreşçi Erzincanlı ve Nusret Karakuş “Çiğdemin Yeri Fal Cafe” ismini verdikleri mekanda uzun yıllara dayanan dostlularını ticarette de sürdürüyorlar.

Güncel Olaylar Yayın: 19 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.03.2021 18:58:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çiğdem Güreşçi Erzincanlı ve Nusret Karakuş “Çiğdemin Yeri Fal Cafe” ismini verdikleri mekanda uzun yıllara dayanan dostlularını ticarette de sürdürüyorlar. Bakırköy Osmaniye dolmuşlarının kalktığı noktada yer alan “Çiğdemin Yeri” şirin görüntüsünün yanında sıcak sohbetlerin var olmasına da vesile oluyor. Gün içinde demli çay, Türk Kahvesi’nin yanında soğuk içecekler ve bitki çayları da konukların beğenisine sunuluyor.

 

Pandmi sürecinde kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte, hijyen ve mesafe kurallarına uyarak hizmetlerini sürdüren “Çiğdemin Yeri” tost ve aperatif yiyeceklerle mönüsüne çeşitlilik kazandırmış. Şirin mekanda demli bir çayla günün yorgunluğunu gideren konuklara istenmesi halinde fal hizmeti de veriliyor. Bir dönem Esra Erol’un programlarında yer alan Astroloji uzmanı ve medyum olan Emel Öztürk, baktığı kahve ve tarot fallarıyla adından söz ettiriyor. Kurallara uygun şekilde hizmet veren “Çiğdemin Yeri Fal Cafe” kalabalık ve gürültülerden uzak kalmaya çalışan Bakırköylülerin, gönül rahatlığıyla gidebileceği uğrak mekanı ve buluşma noktası haline gelmiş.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.