Elçi’nin 5. Kitabı Okurlarıyla Buluştu

Gazetemizin köşe yazarlarından Reşit Sermet Elçi'nin 5. Kitabı okurlarıyla buluştu.

Kültür Sanat Yayın: 22 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 22.03.2022 00:49:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Elçi’nin 5. Kitabı Okurlarıyla Buluştu

 

Gazetemizin köşe yazarlarından Reşit Sermet Elçi, öğrencisi olduğu Deniz Lisesi yılları, Mimarlar Odası ve TKP içinde yaşadıklarının yanı sıra 12 Mart ve 12 Eylül dönemlerini ve sonrasını anlatan Bulutlarda Yaşanmamış isimli kitabıyla başladığı yazarlık serüvenin de ilk kitabının verdiği olumlu gelişmeler sonrası alkol bağımlısı olduğu dönemleri konu alan "Geç Değilmiş" isimli ikinci kitabını kaleme almıştı. Alkolle ilgili yaşadıklarının öncesi ve sonrasını anlatan anı kitabı da oldukça ilgi görmüştü. Yaşanmışlıkların anlatıldığı kitapları sonrası duygusal tarafını da okurlarıyla paylaşmak isteyen Sermet Elçi, sevginin peşinde ve sen isimli şiir kitaplarını yayımladı.

Kitap Geliri Eğitime Gidecek

R. Sermet Elçi, bir süre ara verdiği yazarlık serüvenine 2021 Türkiye’sine Bakış (Olaylar ve yorumlar) ismini verdiği kitabıyla dönüş yaptı. 2021 yılı süresince gazetemizde yayımlanan köşe yazılarından derlediği kitabı da veritakitap aracılığıyla okuyucularıyla buluşacak. Elçi daha önceki kitaplarından elde ettiği gelirlerin tamamını Prof. Dr. Mimar Ahmet Eyüce Eğitim Fonuna aktarmasıyla da adından söz ettirmişti. Son kitabı olan 2021 Türkiye’sine Bakış (Olaylar ve yorumlar)’dan elde edeceği geliri de aynı vakfa bağışlayacak. Bakırköylü olmasıyla da tanınan Sermet Elçi, önümüzde ki günler de Bakırköy’de bir imza günü yapmayı planlıyor. www.veritakitap.com adresinden temin edebilecekleri gibi Elçi’nin kitabına ulaşmak isteyenler ayrıca kendisiyle sosyal medya ve telefonla irtibat kurarak da sahip olabilirler.    

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.