ESENLER’DE KÜLTÜR TURLARI KAYITLARI BAŞLADI

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen kültür turlarına kayıtlar başladı. Esenlerlilerin ilk rotası ise şehitler diyarı Çanakkale olacak.

Kültür Sanat Yayın: 07 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2022 21:09:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Esenler Belediyesi, şanlı tarihimizi yakından tanımak, şehitlerimizi anmak ve manevi değerlerimize sahip çıkmak amacıyla yine pek çok kültür turu düzenleyecek. Kültür turlarının ilki durağı ise şehitler yurdu Çanakkale olacak. Esenlerliler burada tarihin en çetin ve en büyük savaşının kazanıldığı toprakları ziyaret ederek yurdu canı pahasına savunan ecdadın izini sürecek. Şehitlikleri ziyaret edip dualar etme fırsatı yakalayan Esenlerliler, program boyunca uzman rehberler eşliğinde bölgeyi keşfe çıkacak.

TARİHİ ŞEHİRLER ZİYARET EDİLECEK

12-65 yaş aralığında ve Esenler’de ikamet eden herkesin başvuru yapabileceği kültür turuna başvurular, belediyenin web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Katılımcılar ayrıca 444 00 73 nolu telefondan detaylı bilgi edinebilecek. Esenler’de Çanakkale Kültür Turu dışında yine tarihimizde önemli yeri olan Bilecik, Konya, Edirne ve Bursa’ya da ziyaretler düzenlenecek. Kültür turlarından birine kayıt olan

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.