ESENLER ÖYKÜ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Kültür Sanat Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 19:39:49
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Esenler Belediyesi, Türkiye’de öykü türünün kurucusu yazar Ömer Seyfettin’in vefatının 100. yılına özel olarak “Esenler Öykü Günleri” düzenliyor.

Türk Edebiyatı’nın en önemli öykücülerinden Ömer Seyfettin’in vefatının 100. yılına özel olarak Esenler Belediyesi, Ömer Seyfettin anısına “Esenler Öykü Günleri” düzenliyor. Çevrimiçi olarak dijital platformlarda canlı yayınlanacak program, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Öyküler Uzman Konuklarla Ele Alınacak

“Çocuğun Öyküsü”, “Bizim Öykümüz”, “Öykünün Yükselişi”, “Ömer Seyfettin’in Öyküsü”,“Kadının Öyküsü” ve “Ali Haydar Haksal’ın Öyküsü” başlıklarıyla 6 farklı oturumda gerçekleşecek Öykü Günleri’nde öyküler, alanında uzman isimlerle birlikte konuşulacak. Pandemi tedbirleri kapsamında çevrimiçi yayınlanacak program, “sehirekrani.com” ve “Şehir Ekranı” youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.