Sultangazi Belediyesinden 65 Tır Yola Çıktı

Sultangazi Belediyesi, tüm imkanları seferber ederek deprem bölgesine yardım malzemeleri göndermeyi sürdürüyor. Sultangazililer bölgeye gönderilmek için düzenlenen yardım kampanyasına yoğun katılım gösteriyor.

Güncel Olaylar Yayın: 11 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.02.2023 03:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sultangazi Belediyesi, tüm imkanları seferber ederek deprem bölgesine yardım malzemeleri göndermeyi sürdürüyor.  Sultangazililer bölgeye gönderilmek için düzenlenen yardım kampanyasına yoğun katılım gösteriyor.

 

Deprem bölgesindeki çalışmaların yanı sıra, ihtiyaç duyulan yaşam malzemelerinin afetzedelere ulaştırılması için de tüm ülkede yoğun bir seferberlik gerçekleşiyor.

 

Dorse Damper, Ekskavatör, tır, iş makinesi, JCB kazıyıcı-yükleyici, kamyon, minibüslerden oluşan araçları çalışmalara katılmak üzere deprem bölgesine gönderen Sultangazi Belediyesi, ilk üç günde yaşam malzemelerinden oluşan 65 yardım tırını da bölgeye ulaştırdı. Yardım malzemeleriyle dolan tırlar bölgeye gönderilmeye devam ediyor.

 

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Kaymakamlığı ve AFAD koordinesinde ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyasını da sürdürüyor. Vatandaşlardan toplanan gıda maddesi, battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, uyku tulumu, çadır, bot, mont, temizlik malzemesi ve bebek bezi gibi onlarca yardım malzemesi tırlarla afet bölgesine gönderilmeye devam ediyor.

 

Belediye, tüm vatandaşları yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyor. Vatandaşlar, ihtiyaç malzemelerini Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi ile Sultançiftliği Merkez Camii  önünde yer alan mobil çözüm aracına ulaştırabiliyor. Merkezde görev alan hem belediye ekipleri hem de gönüllüler özellikle afet bölgesinde çok acil ihtiyaç duyulan nitelikli malzemeleri ulaştırabilmek için büyük gayret gösteriyor.

 

“Komşularımıza minnettarız”

Şiddetli depremden sonra yaraların hep birlikte sarılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Biz hep birlikte çok güçlü bir milletiz. Aynı anda 10 ilimizde meydana gelen depremin üzüntüsü içerisindeyiz. Şimdi birlik, beraberlik ve yaraları sarma vakti. Bizler Sultangazi Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Komşularımıza gösterdikleri hassasiyetten, duyarlılıktan ötürü minnettarım. Türk milletinin yardımsever yönünü bir kez daha gözler önüne serdikleri için herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.