Gürcan’ın Yeni Görev Yeri İstanbul Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı görevini dönem sürdüren Mahmut Gürcan, yedincisi yapılan Ak Parti İstanbul İl Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Güncel Olaylar Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 00:17:43
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Adalet ve Kalkınma Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı görevini üç  dönem sürdüren Mahmut Gürcan, yedincisi yapılan Ak Parti İstanbul İl Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana parti içinde çeşitli görevlerde yer alan Gürcan, Rahmi Genç’in kurucu ilçe Başkanı olarak görev aldığı dönemde de yönetim kurulu üyeliğinde yer almıştı. Emine Nalbantoğlu’ndan devir aldığı ilçe başkanlığı görevini üç dönem sürdüren Gürcan son olarak Ak Parti Genel Merkezince Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü olarak görev yapıyordu. Gürcan’ın sorumluluk bölgesinde yer alan Ağrı Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasında da önemli rol oynadığı biliniyor. Osman Nuri Kabaktepe’nin il başkanı olduğu listede yer alan Mahmut Gürcan, il başkan yardımcılığı mali ve idari işlerden sorumlu olarak görev yapacak. Gürcan, ayrıca kurultay delegeliğine de seçildi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.