Gürcan’ın Yeni Görevi Bakan Yardımcılığı

Bakırköy’de en uzun süreli (üç dönem) Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Mahmut Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine getirildi.

Politika Yayın: 16 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.12.2021 04:15:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bakırköy’de en uzun süreli (üç dönem) Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Mahmut Gürcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Gürcan Bakırköy İlçe Başkanlığı sonrası bir dönem Ak Parti Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevini yürütmüştü. Geçtiğimiz seçimlerde İstanbul üçüncü bölgeden Ak Parti Milletvekili adayı olan Gürcan son yapılan Ak parti İstanbul İl Başkanlığı Kongresi’nde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. İstanbul İl Başkanlığı İdari Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görevini sürdürmekteyken Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler (iktisat bölümü) mezunu 1966 doğumlu Kayseri’li olan Mahmut Gürcan evli ve üç çocuk babası. Milli Görüş geleneğinden gelen Gürcan, Doğanay Çorap ve Tic.Ldt.Şti’nin ortaklarından. Gürcan halen bir çok Sivil Toplum Kuruluşu üyeliğini de sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.