Sait Babaoğlu; Hedef 25 Madalya

Spor Yayın: 11 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.02.2023 03:50:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

 

Spor insanı ve Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olan Sait Babaoğlu’nun önümüzdeki günlerde Sırbistan'daki Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası, Birmingham'daki 11. Dünya Oyunları, Kolombiya'daki CMAS Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası ve İtalya'daki CMAS Paletli Yüzme Açık Sun Dünya Şampiyonası yarışlarında Ata Spor sporcularıyla Türkiye'yi temsil edecek olduğu müsabakalarda hedefi 25 madalya kazanmak. Ata Spor kurucularından da olan Babaoğlu, kulübün 25. kuruluş yılına denk gelen müsabakalarda hedefledikleri 25 madalyayı kazanarak kuruluş yıl dönümlerine farklı bir anlam katmak istiyor.  

 

Sait Babaoğlu, Ata Spor Kulübü yöneticisi, antrenörü ve sporcularıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, tüm sporcularının Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Tesisleri’nde yetiştiğini belirterek, 2016 yılında başlattıkları ‘Bakırköy'de spor yapmayan kalmasın' projesinin ulaştığı başarının gururunu ve onurunu yaşadığını ifade etti. Aynı zamanda Ata Spor Kulübü kurucularından da olan Babaoğlu, su sporlarının sportif branşlar arasındaki en zor branşlardan biri olduğunu vurgulayarak, “Çünkü sabah 5.30'tan 9.00'a kadar sürer ve oradan okula giderler sonra tekrar gelirler. Antrenörlerimiz zaman zaman antrenman mesafesinin 15 kilometreyi bulduğunu söylüyorlar. Bu sporcularımız yürümüyorlar, koşmuyorlar, bisiklete binmiyorlar, bu kadar mesafeyi yüzerek hazırlanıyorlar. Bunlar dünyanın en iyi sporcuları. Belediye başkanımızın verdiği yetkiyle de her türlü desteği sporcularımız için seferber ettik. Tesisin tadilata girdiği dönemde dahi risk aldık ama havuzu kapatmadık.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.