İstiklalspor 100. Yıl da Çifte Mutluluk Yaşadı

Anadolu Cevizlispor ile oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor BAL ligine yükseldi.

Spor Yayın: 07 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 07.05.2022 21:39:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Cevizlispor ile oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor BAL ligine yükseldi. Kuruluşu tarihi Cumhuriyetin ilalından da öncelere dayanan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor yüzüncü yılında süper amatör ligde yer aldığı 9. grubu birinci olarak tamamlayıp BAL Ligi’ne katılmak için verdiği mücadelede mutlu sona ulaştı. Anadolu Cevizlispor ile oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor BAL ligine yükseldi. 1950’li yıllarda kısa süreli profesyonel liglerde de mücadele eden İstiklalspor 72 yıldır amatör liglerde mücadelesini sürdürüyordu. İstiklalspor 116 takımın yer aldığı İstanbul SAL Liginde 74 golle en fazla gol atan takım unvanını alarak aynı zamanda İstanbul birincisi de olmuştu. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) katılmaya hak kazanan İstiklalspor Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğlu maç sonrası yaptığı açıklamasında öncelikli hedeflerinin 3. lig olduğunu söyledi.  

Amatör Yöneticilik Özveri İster


Amatör spor kulüplerinde başkan ve yönetici olmanın zorluklarını dile getiren Adem Süleymanoğlu, amatör yöneticilik tamamen özveriye bağlıdır. Herhangi bir kurum ya da kuruluştan destek almadığınız sürece başarıyı yakalamak oldukça zordur ve bizler tüm ekibimizle birlikte Osmaniye halkının desteğini de alarak zoru başararak şampiyon olduk. Açıklamasını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.