Kartaltepe Spor Kulübü Herkese Kapılarını Açtı

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi ismini taşıyan Kartaltepe Spor Kulübü başkanı Ataner Orkunoğlu, maddi imkansızlık çeken tüm gençleri kulüp bünyesinde ücretsiz spor yapmaya davet etti.

Spor Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 22:04:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’ün tanınmış yüzlerinden olan İş İnsanı-eğitimci ve spor adamı Ataner Orkunoğlu, Kartaltepe Spor kulübünün kapılarını maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına açtı. Orkunoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Kartaltepe Spor Kulübü Başkanlığını da yürüten Orkunoğlu, şimdiye kadar 1300 öğrenciye burs vermenin yanında ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı gıda yardımlarıyla da tanınıyor.

Dar Gelirlilere İmkan sağladı 

Kartaltepe Spor Kulübü Ekim ayı itibariyle de adından söz ettirecek bir projeye imza atıyor. Kulüp amatör spor kulüplerinin çok fazla önemsemediği branşlardan olan atletizm, yüzme, voleybol ve jimnastik branşlarında ücretsiz olarak kurs vermeye başlıyor. Kartaltepe Spor Kulübü özellikle maddi imkansızlıklardan çocuklarına spor eğitimi alamayan ailelerin yüzlerini güldürmeyi ve çocukların spor eğitimi almalarını amaçlıyor. 6-14 yaş arası voleybol, basketbol 4-6 yaş arası çocuklar jimnastik kursu alacağı gibi diğer branşlardan da yararlanabilecekler. Çocuklarını kurslara yazdırmak isteyen aileler 03 Ekim itibariyle Kartaltepe Mahallesi Millet Parkı içinde bulunan kulüp binasına müracaat edebilecekler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.