KEMAL ÇEBİ; GELİN HEP BİRLİKTE SPOR YAPALIM

Koronavirüs salgını sürecinde sosyal medya üzerinden Küçükçekmecelileri sporla buluşturan Küçükçekmece Belediyesi, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte sporu ilçede bulunan parklara taşıdı.

Spor Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 01:09:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alanında uzman spor antrenörler tarafından, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlen sabah sporu, hafta içi salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri 07.00-09.00 saatleri arasında ilçede bulunan parklarda düzenleniyor. Her yaş grubundan kişilerin katıldığı sabah sporu temel beden eğitimi hareketleriyle başlayarak yürüyüş, pilates ve koşu gibi aktivitelerle devam ediyor. Yapılan spora müzik de eklenince açık havada yapılan spor tabii ki başka güzel oluyor.

6 ayrı noktada başladı

Küçükçekmecelileri spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen açık alanda spor aktivitesi, Küçükçekmece Halkalı Hayat Parkı, Halkalı Çamlık Parkı, Menekşe Deresi Parkı, Amfi Tiyatro Çekmece Sahil, Atakent 3. Etap Yürüyüş Parkuru ve Fevzi Çakmak Meydanı’nda devam ediyor.

Kemal Çebi’den spora davet

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, her yaştan Küçükçekmecelinin sporla buluşabilmesini çok önemsediklerini dile getirerek, tüm vatandaşları spor aktivitelerine davet etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.