Küçükçekmece Belediyesi’nden Spor Lisesi ve Akademiye Gitmek İsteyen Öğrencilere Destek

Küçükçekmece Belediyesi’nin 5-15 Temmuz tarihleri arasında Yetenek Sınavı ile öğrenci alan Spor Akademileri ve Spor Liseleri sınavları için açtığı ücretsiz hazırlık kurslarında eğitim başladı.

Spor Yayın: 03 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.07.2021 20:02:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi’nin 5-15 Temmuz tarihleri arasında Yetenek Sınavı ile öğrenci alan Spor Akademileri ve Spor Liseleri sınavları için açtığı ücretsiz hazırlık kurslarında eğitim başladı. Uzman antrenör kadrosuyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Halkalı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği antrenmanlarda halihazırda 55 öğrenciyi geleceğe hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi Spor Akademileri hazırlık kurslarının kayıtları devam ediyor.

 

Sınav parkurunda antrenmanlarla hazırlanıyorlar

Haftanın 4 günü, 4’er saat gerçekleşen antrenmanlarda öğrenciler programlı bir şekilde çalışarak sınavlara hazırlanıyor. Sınav parkurunun birebir özelliklerini taşıyan kurs merkezinde, öğrencilere sınavda karşılaşacakları etaplar çalıştırılıyor. Bunlar arasında diril ve koordinasyon, kuvvet, hız, dayanıklılık ve engelli koşu antrenmanları yer alıyor.

 

Kayıtlar devam ediyor

Son bir yılda Küçükçekmece Belediyesi BESYO, POMEM ve Spor Liselerine Hazırlık Kurslarından 150 öğrenci faydalanarak, Türkiye’nin  önemli lise ve üniversitelerinin sınavlarını kazanmayı başardı.

Spor Akademileri ve Spor Liseleri Hazırlık Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, bir fotoğraf, kimlik fotokopisi ve muvaffakatname ile Küçükçekmece Belediye Binası Spor Kayıt Masası’na başvuruda bulunabilirler. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.