M. Emin Ertekin Sağlığına Kavuşuyor

Bakırköy’ün tanınan renkli kişiliklerinden bir olan siyasetçi ve iş insanı Mehmet Emin Ertekin hızla sağlığına kavuşmaya başladı

Yaşam Yayın: 10 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 10.08.2022 20:31:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Bakırköy’ün tanınan renkli kişiliklerinden bir olan siyasetçi ve iş insanı Mehmet Emin Ertekin hızla sağlığına kavuşmaya başladı. Bir süredir özel bir hastanede sağlık sorunlarıyla uğraşı veren Ertekin, sorunlarını büyük ölçüde atlatarak hastaneden taburcu olup evine geldi. Kendisiyle bugün yaptığım telefon görüşmesinde her geçen gün daha da iyiye gittiğini söyleyerek duygularını “Şuan fizik tedavi yapıyorum sağlık sorunumu neredeyse atlattım. Tedavime evden devam ediyorum. Hastalığım süresince bir çok arkadaşım, dostum telefonla arayıp durumum hakkında bilgi almak istemişler. Telefonlara bakamadığım için zaman zaman eşim, kızım ya da yeğenim arayan dostlarıma durumum hakkında gereken bilgileri vermişler arayanları da not alıp bana bildirdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. En kısa sürede geçmişte olduğu gibi dostlarımla yan yana gelip sohbet ederek çay-kahve içmek istiyorum.” Şeklinde dile getirdi.    

İki dönem Bakırköy Belediyesi ve İBB meclis üyesi olarak görev yapan Ertekin, 2014 yılında Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı olmuştu. Milletvekili adayı da olan Ertekin, gazetemiz de köşe yazarlığı yapmanın yanında vakıf işleriyle de uğraşıyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.