M. Emin Ertekin Vakıflar Üyeliğine Seçildi

Vakıflar Genel Müdürlüğünün en üst karar organı olan Vakıflar Meclisinin yeni üye seçimleri tamamlandı

Güncel Olaylar Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 14:58:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kuruluşu 1723 yılına dayanan merkezi Siiir’te bulunan Hacı Hüseyin Ağa Vakfının 2018 yılından bu yana Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürüten Bakırköylülerin yakinen tanıdıkları İş İnsanı ve siyasetçi Mehmet Emin Ertekin Vakıflar Genel Müdürlüğünün en üst karar organı olan Vakıflar Meclisine seçildi. 2004-2014 yılları arası iki dönem Bakırköy Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi olarak görev yapan Ertekin, 2014 yılı seçimlerinde Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmişti.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün en üst karar organı olan Vakıflar Meclisinin yeni üye seçimleri tamamlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 698. ve 700. maddeleri gereğince yapılan V. Dönem Vakıflar Meclisi Üye Seçimi kesin sonuçlarına göre,  Vakıflar Meclisi Mülhak Vakıflarını Bakırköylü Mehmet Emin Ertekin temsil edecek.

Vakıflar Meclisinde yeni vakıfları temsilen üç, mülhak ve cemaat vakıflarını temsilen de birer üye seçimle göreve geliyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulan bilgiye göre, 4 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 698. ve 700. maddeleri gereğince yapılan V. Dönem Vakıflar Meclisi Üye Seçimi kesin sonuçlarına göre,  Vakıflar Meclisi Mülhak Vakıflarını Bakırköylü Mehmet Emin Ertekin temsil edecek. Vakıflar Meclisi "Yeni Vakıflar Temsilcisi" olarak Levent Albayrak, Ahmet Akman ile Ahmet Özer asil üye seçildi.

"Mülhak Vakıflar Temsilcisi" Mehmet Emin Ertekin, "Cemaat Vakıflar Temsilcisi" olarak da Moris Levi asil üyeliklere seçilen isimler oldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.