Mazlumoğlu’nun Anne Acısı

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin kıymetli anneleri İkbal Solmaz Mazlumoğlu iş ve siyaset dünyasının yoğun katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatına uğurlandı.

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.09.2022 01:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

 

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin kıymetli anneleri İkbal Solmaz Mazlumoğlu iş ve siyaset dünyasının yoğun katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatına uğurlandı. Zincirlikuyu Mezarlığı içinde yer alan Zincirlikuyu Camiinde kılınan cenaze namazına katılanlar arasında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yanı sıra Ak Parti İstanbul muhtelif İlçe Başkanları, Bakırköy Ak Parti ve CHP’li meclis üyeleri, stk başkan ve temsilcileri Mazlumoğlu ailesinin yakınları yer aldı. Merhume İkbal Solmaz Mazlumoğlu Zincirlikuyu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.